Kľúčové technológie JURA
Príprava mlieka a mliečnej peny, regulácia teploty
Pre dizajn kávovarov JURA je charakteristická precíznosť a kvalita – a to až po ten najmenší detail. Nová profesionálna dýza na jemnú penu na kávovare S8 je vyrobená z vysokoakostných materiálov a vyznačuje sa veľmi presvedčivým dizajnom. Vyvinuli sme ju špeciálne pre možnosti prípravy špecialít s mliekom a mliečnou penou. Vďaka tomu dokáže kedykoľvek pripraviť latte macchiato či obdobné nápoje so skvelou penou ideálnej konzistencie. Grafiky a moderné animácie na displeji nesmierne uľahčujú ovládanie prístroja.
I.P.B.A.S. je spôsob predsparenia, ktorý z každej kávovej zmesi alebo praženej kávy uvoľňuje optimálnu vôňu a chuť. Sparovacia jednotka je ústrednou súčasťou plne automatického kávovaru. Variabilná sparovacia jednotka JURA pojme 5 až 16 g mletej kávy. Môžete tak kávu prispôsobiť svojmu osobnému vkusu. Impulzný extrakčný proces získa aj z veľmi krátkych kávových špecialít, ako je espresso alebo ristretto, maximálnu arómu. Voda preteká v krátkych presných intervaloch cez jemne pomletú kávu a tak dochádza k optimalizácii času extrakcie..
Inteligentný vodný systém (I.W.S.®) s filtrom CLARIS Smart
Káva obsahuje 98% vody. Znamená to, že čerstvá studená voda je na prípravu dokonalej kávy nevyhnutným predpokladom. Ohrievanie vody spôsobuje usadzovanie vápnika (vodného kameňa). Pokiaľ nie je voda filtrovaná, dochádza k zanášaniu kávovaru vodným kameňom. JURA ponúka inteligentné riešenie: filtračnú patrónu CLARIS
Tá chráni prístroj pred vápennými usadeninami a predlžuje jeho životnosť
Prístroj tak nemusí byť odvápňovaný
Máte tiež zaručenú stabilne vysokú kvalitu vody, a tým aj kvalitu kávy
Inteligentný vodný systém (I.W.S.®) vďaka revolučnej technológii automaticky rozpozná vloženie filtra bez nutnosti akéhokoľvek programovania
Profesionálny Aroma Mlynček zaručuje až o 12,2 %* viac arómy a konštantne vysokú kvalitu mletia po celú dobu životnosti. Dokonalá geometria mlynčeka umožňuje dosiahnuť optimálnu mleciu krivku. Výsledok: vyšší podiel jemných častíc v pomletej káve prispieva k tomu, že sa rozvinie vskutku dokonalá aróma kávy.